Golden Hits på turné

ghturne_1200x800

Våra artister sätter fart på gästerna med massor av humor, galna upptåg och väl valda hits med hög igenkänningsfaktor och glimten i ögat.

Nu kommer festen till er!
Producenterna bakom Wallmans On Tour presenterar nu en helt ny turnéshow som kommer att rulla på Sveriges vägar – Golden Hits på turné!

Fyra väl utvalda fantastiska artister bjuder på en show fullspäckad med hits, nostalgi, humor och glädje med hög igenkänningsfaktor som garanterat kommer få alla att dansa och sjunga med. Komik och värme blandas med storslagna rockklassiker och kvällen fylls av tributes till några av våra folkkäraste svenska och internationella artister. Golden på turné kommer med festen – Räkna med fullt ös från start till mål!

Golden Hits startades av Hasse Wallman redan 1992 som ett komplement till Wallmans på Teatergatan. Där skulle gästerna bli serverade av stjärnor som Elvis, Tina Turner och Marilyn Monroe – Folkligt, festligt med mycket humor och nostalgi. Succén var och är fortfarande ett faktum. Nu är det dags att presentera fenomenet Golden Hits för hela Svenska folket.

Wallmans on Tour

Ni har väl inte missat Wallmans on Tour? Succén sedan 19 år är tillbaka! Nu tar vi nya tag och kan stolt presentera en helt ny show skapad för både en internationell och skandinavisk publik. Läs mer här.

För bokning och information kontakta:

Magnus Svensson
magnus.svensson@2entertain.com