Presentkort

Ge bort en upplevelse – en perfekt present!

Överraska den du tycker om med en helkväll utöver det vanliga. Hos oss ger du inte bara bort ett restaurangbesök utan även en show som inte går av för hackor.
Allt i ett och garanterat en gåva som lever kvar länge. Vill du vara extra snäll köper du vår superfina presentförpackning som du kan se på bild nedan.

Presentkorten köps direkt här på sidan eller så kan du köpa det av hovmästaren på plats.

KÖP HÄR

theshowbild3
Elvisshow1200x800
födelsedag
rockshowenbild3

Var gäller presentkortet?
Alla presentkort gäller på utbudet på showtic.se samt som betalmedel på restaurangerna Golden Hits, Hamburger Börs och Wallmans oavsett motiv på presentkortet.
Presentkortet kan utnyttjas för nästkommande säsong så länge bokningen genomförs inom 1 år från utfärdandedatum. Presentkortet gäller som betalmedel på restaurangerna Golden Hits, Hamburger Börs och Wallmans Stockholm.

Hur löser jag in mitt presentkort?
Använd ditt presentkort som betalmedel online eller ring Showtics Gästservice på 0771-13 43 00.
Ha ditt presentkort nära till hands för att kunna uppge presentkortsnumret som står på baksidan.

Frakt är 39 kr

Förgyll ditt kort med en snygg presentbox!
Vi har tagit fram en snygg presentbox för ditt kort. Färgen är sober lila med en guldig rosett. Inuti finns en presentkortsficka där ditt kort placeras och presenteras för mottagaren. Boxen kostar endast 49 kr och du köper den efter du valt valör på ditt kort.

Hur köper jag mitt presentkort?
Du köper ditt presentkort online och betalar direkt med ditt betalkort. Presentkortet skickas till angiven adress inom 3-5 arbetsdagar. Presentkortet kan endast köpas online.

Saldokoll
För att kolla ditt saldo besök: www.dittkort.se