Svensexa ska firas på Golden Hits

I över 25 år har Svensexor firats hos oss! Vi vet hur man gör!

Fyller du år, har du fått nytt jobb, är det läge för en möhippa eller svensexa, har du kanske blivit singel, hittade du matchande strumpor i morse – oavsett anledning så är du definitivt värd en helkväll hos oss. Vi har allt. Två olika shower med tillhörande 3-rättersmeny och hela TRE dansgolv som spelar musiken du dansar till i ditt egna vardagsrum. Dessutom har vi karaoke, fem olika barer och riktigt snygga toaletter (som gjorda för grymma selfies) – vi vet VERKLIGEN hur man firar!

Fira din svensexa hos oss!

Kalaspaket

födelsedag

Maxat kalaspaket

Glöm inte lägg till partypaket i kassan

Lägg på lite extra allt i vårt showpaket. Förutom vårt ordinarie showpaket (show, 3-rättersmeny, garderob och nattklubbsentré) till valfri show så lägger vi på fördrink, A-kategori och ballonger. Huvudpersonen kommer även att få en liten gåva från oss samt bli firad vid bordet.

När du bokar A kategori så lägger du till maxat kalaspaket i kassan ;)

PARTYPAKET

Boka Drinkbord

Boka här

Boka Ert Drinkbord Nu!

Säkra er plats på nattklubbsgolvet! I priset ingår Drinkbord samt nattklubbsentré och garderob.

Hon_dansar

Förköp Nattklubb

Boka här

250 kr

Garderobsavgift ingår.

Vi pysslar inte med VIP-listor hos oss, men denna biljett ger dig företräde i nattklubbskön fram till kl 24.00. Givetvis förbehåller vi oss rätten att neka dig i dörren om du bedöms som överförfriskad, så glöm inte att köra varannan vatten – och på med danspjucken!

Vi har endast ett begränsat antal biljetter tillgängliga för förköp – sen är det dörren som gäller.
Observera att vår åldersgräns är 23 år

elvisBrollopsmaner_liggande

What happens at Golden, stays at Golden

Läs mer

Äntligen kan ni gifta er som i Vegas, fast i Stockholm! Golden Hits erbjuder nu chansen att skapa en oförglömlig vigsel och fest.