Fira med oss

MÖHIPPA, SVENSEXA, FÖDELSEDAG, BRÖLLOP…

Fyller du år, har du fått nytt jobb, är det läge för en möhippa eller svensexa, har du kanske blivit singel, hittade du matchande strumpor i morse – oavsett anledning så är du definitivt värd en helkväll hos oss. Vi har allt. Två olika shower med tillhörande 3-rättersmeny och hela TRE dansgolv som spelar musiken du dansar till i ditt egna vardagsrum. Dessutom har vi karaoke, fem olika barer och riktigt snygga toaletter (som gjorda för grymma selfies) – vi vet VERKLIGEN hur man firar!

Kalaspaket

rockshowen_poliser1200x800

Maxat kalaspaket

Boka här

875 kr

Lägg på lite extra allt i vårt showpaket. Förutom vårt ordinarie showpaket (show, 3-rättersmeny, garderob och nattklubbsentré) till valfri show så lägger vi på fördrink, A-kategori samt ballonger och lyxiga chokladpraliner. Huvudpersonen kommer även att få en liten gåva från oss samt bli firad vid bordet.

PARTYPAKET

Kalaspaket

Boka här

350 kr

Säkra er plats på nattklubbsgolvet! I priset ingår skumpabord med ett glas Champagne och lyxiga chokladpraliner samt nattklubbsentré och garderob.

nattklubbGH_1200x800

Förköp Nattklubb

Boka här

220 kr

Garderobsavgift ingår.

Vi pysslar inte med VIP-listor hos oss, men denna biljett ger dig företräde i nattklubskön fram till kl 24.00. Givetvis förbehåller vi oss rätten att neka dig i dörren om du bedöms som överförfriskad så glöm inte att köra varannan vatten – och på med danspjucken!

Vi har endast ett begränsat antal biljetter tillgängliga för förköp – sen är det dörren som gäller.
Observera att vår åldersgräns är 23 år