What happens at Golden,
stays at Golden

Äntligen kan ni gifta er som i Vegas, fast i Stockholm! Golden Hits erbjuder nu chansen att skapa en oförglömlig vigsel och fest. Med Elvis som vigselförrättare kommer er kväll ske i samband med vår 25-årsfest på entréplan. Ni kan här välja något av våra paket eller helt skräddarsy er kväll med hjälp av vår egen bröllopskoordinator. För er, en minnesvärd och rolig vigsel.

elvisBrollopsmaner_liggande

Klappat och klart

Love Me Tender

6 000 kr för två.

I priset ingår Elvis som vigselförättare, två vittnen, bröllopsmiddag och bröllopstårta för två, ett glas Champagne var, nattklubbsentré och karaoke.

Se tillval.

It’s Now or Never

8 000 kr för fyra personer.

I priset ingår Elvis som vigselförättare, bröllopsmiddag och bröllopstårta för de lyckliga tu med två vittnen/vänner, ett glas Champagne var, nattklubbsentré och karaoke.

Se tillval.

Burning Love

14 000 kr för fyra personer.

I priset ingår Elvis som vigselförättare, bröllopsmiddag och bröllopstårta för de lyckliga tu med två vittnen/vänner, brudbukett Golden Style, ett glas Champagne var, fotografering ink 10 bilder, nattklubbsentré, karaoke. Efter er magiska kväll blir bröllopsparet hämtade i en vit limousine och skjutsade till er väntande bröllopssvit på hotell.

Dubbelrum på hotellet för era gäster finns som tillval.

Skräddarsy er kväll

För er som vill skräddarsy en kväll helt enligt era egna önskemål plockar ni enkelt ihop de bitar ni föredrar nedan så återkommer vi med ett prisförslag.

Vill ni ha hjälp att styra ihop er magiska tilldragelse och kanske vill bolla idéer med någon så går det naturligtvis bra att kontakta vår egna, fabulösa bröllopskoordinator Maritza, på telefonnummer 070 733 13 69 eller mail maritza.pavlov@wallmansgroup.com

Tillval

Priser vid förfrågan

Brudbukett
Bröllopstårta
Fotografering
Filmning ink klippt film
Limousineservice
Vittne
Bröllopssvit på hotell