guldshowen-puff

Guldshowen

Vår show på entréplan

Här ska firas på alla sätt och vis!
Hur mycket fest kan man trycka in under en kväll? Rätt så mycket tycker vi.
Vi firar Golden Hits som fyller 25 år med en stor jubileumsfest. Förvänta dig många skratt och extrem igenkänningsfaktor i stans roligaste show – ett riktigt tårtkalas!
Här blandas det vilt mellan hits från Discoeran fram till moderna svenska pop-schlagers, av tex Veronica Maggio, Petra Marklund, Magnus Uggla och spritsar det med Michael Jackson, Kool & The Gang, KISS, AC/DC- listan kan göras lång.
Naturligtvis toppar vi denna festkväll med ett hylla ett av Golden Hits mest älskade tributes genom åren: Elvis ”The King”.
Välkommen till festernas fest!

Läs mer
Pris från 495:-

Företag & Grupper

rockshowen-puff

Rockshowen

Vår show en trappa upp

Succéshowen fortsätter i höst med en nostalgisk rocktripp som tar er genom 60-90-talets allra största rockhits.
Förvänta er en helkväll fylld av glädje, allsång, headbanging, läder och spicy food. Vi hyllar Sveriges första rockgrupp, Sven-Ingvars – bjuder på en fängslande stund med våra uniformsprydda rockpoliser –  får er att  sjunga med till 80-talets smäktande rockballader – och smäller av en final som gör att pudelfrillan svänger som aldrig förr…KISS, Sweet, Mötley Crue, Van Halen, The Clash, Bon Jovi och en massa andra rockhjältar hyllas!

Läs mer
Pris från 495:-

Företag & Grupper

Ha ha ha roligt på riktigt!

Vi bjuder på en riktig ”håll käften”-kväll som garanterat kommer ge ett ordentligt endorfinpåslag som sitter i länge. Välj mellan showerna ovan med tillhörande meny och förbered dig på en grym helkväll med extra allt som med fördel avlutas i vår nattklubb, eller varför inte med karaoke!

skrattgaranti