Här bokar du din show

Känns det lite deppigt, grått och trist, eller kanske som komikern Johan Glans så målande beskrivit hur det är att bo i Sverige ”Mörkt som i en säck och kallt som i en jävla isbjörns rövhål”? Vi kan tyvärr inte göra någonting åt vare sig temperatur eller ljus, men vi kan däremot bjuda på en riktig ”håll käften”-kväll som garanterat kommer ge ett ordentligt endorfinpåslag som sitter i länge. Välj mellan showerna nedan med tillhörande meny och förbered dig på en grym helkväll med extra allt som med fördel avlutas i vår nattklubb, eller varför inte med karaoke!

Till oss kommer du om du vill ha roligt på riktigt

skrattgaranti

Våra shower

The Show

Vår show på entréplan

Förbered dig på en ruskigt rolig och humoristisk show med ös! Med hits från såväl schlagerscenen som Lionel Richie, Gyllene Tider, Julio och Whitney är The Show en riktig hit-parad fullmatad med girlpower, förföriska italienare, The King, humor och hög igenkänningsfaktor.

Läs mer
Pris från 395:-

Rockshowen

Vår show en trappa upp

Den här showen är en riktig nostalgitripp som får 80-talsfantasten att svänga med pudel-frillan och Roxette-älskaren att gråta av lycka. Med en mix av såväl 60-talsrock som smäktande rockballader är det här en show där man sjunger med – vare sig man vill eller inte.

Läs mer
Pris från 395:-